Bel direct:  085 - 07 30 176

WAT IS LIVEPAINT?

Wat is Livepaint? Live Paint is een fantastisch concept waarbij je een gepersonaliseerd schilderij koopt dat nog ontworpen moet worden! Dit vindt meestal plaats op de feestlocatie van een huwelijk, bedrijfsfeest of andersoortig evenement. Het schilderen op soortgelijke evenementen wordt ook wel livepainting of impressionpainting genoemd. Het mooie is dat je niet alleen het schilderij, maar ook de kunstenaar naar je evenement toe haalt. Dit zorgt voor én een fantastisch kunstwerk én een memorabele unieke ervaring, oftewel Feest op Doek!

Het schilderen van een live painting duurt ongeveer 3 tot 4 uur. Het is prachtig om tijdens deze tijd de schilder aan het werk te zien en het evenement op je doek te zien ontstaan. Daarnaast brengt de live painter een stuk interactie met zich mee. Hij bevindt zich op dezelfde locatie, dus kan er ter plekke gecommuniceerd worden met de schilder.

De schilderijen die wij aanbieden kunnen verschillende formaten hebben:

Groter of kleiner is op aanvraag natuurlijk ook mogelijk, dit kan vooraf worden besproken.

Vooraf kan bij onze pagina stijlen een stijl worden gekozen waarin het schilderij zal worden gemaakt. Wij zoeken daar vervolgens een geschikte painter bij. Vervolgens kun je zelf nog diverse persoonlijke voorkeuren aangeven, zoals kleurgebruik en momenten van de dag die je op het doek wilt zien. De schilder zal daar dan zo goed mogelijk rekening mee houden!

De schilder neemt alle benodigde materialen mee om zijn kunstwerk te kunnen maken. Wanneer de livepainter klaar is kan het doek met de sfeerimpressie direct mee naar huis worden genomen. Een livepainting is niet alleen leuk voor een bruiloft, maar ook voor een personeelsfeest, jubileum, verjaardagsfeest of eigenlijk welk event dan ook!

De schilder neemt zelf de verf, schildermaterialen, het doek, een standaard (ezel) en een zeil voor de vloer mee. Op locatie heeft de painter enkel een tafel nodig en toegang tot een waterkraan. Het is verstandig om vooraf met de feestlocatie af te stemmen waar de schilder zijn werk kan maken, zodat hier vast rekening mee gehouden kan worden.  

WAT IS EEN AFTERPAINTING?

Een afterpainting is een schilderij wat wordt gemaakt op basis van foto’s van het evenement. Je kunt ons de foto’s van het evenement sturen, en de schilder bepaalt op basis van deze foto’s dan de sfeer van het evenement. Nadat je 3 voorbeeldpaintings uit onze voorbeelden hebt gekozen, gaat de schilder aan de slag. Het eindresultaat wordt ongeveer 2 tot 3 weken daarna thuisbezorgd.

Neem voor een prijsopgave vrijblijvend contact met ons op.

Livepainter maakt een livepaint schilderij